ΦΥΤΩΡΙΟ ΚΑΔΡΗ
Φυτώρια Ξάνθη - Καρποφόρα Δέντρα - Λουλούδια
Εσωτερικού & Εξωτερικού Χώρου - Καλλωπιστικά Φυτά - Δέντρα - Θάμνους

 
 
 
 
 
Η επιχείρησή μας “ΦΥΤΩΡΙΟ ΚΑΔΡΗ “ η οποία βρίσκεται στην Ξάνθη, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται δυναμικά από το 2000 με την παραγωγή και την εμπορία φυτώριων, παρέχοντας σας προϊόντα άριστης ποιότητας και άμεση εξυπηρέτηση.
 
 
 
Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, καθημερινά μπορείτε να βρείτε καρποφόρα δέντρα, λουλούδια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, καλλωπιστικά φυτά, δέντρα και θάμνους, σε μεγάλη ποικιλία, προκειμένου να επιλέξετε τα ιδανικά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
  Με αγάπη, μεράκι
& πολύ φροντίδα

 
  καθημερινά καλλιεργούμε τα φυτώριά μας με συνεχή παρακολούθηση για την υγιεινή τους κατάσταση και σύμφωνα πάντα με τους επιστημονικούς κανόνες φυτοπροστασίας, λίπανσης και άρδευσης.

Έτσι, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε καρποφόρα δέντρα, λουλούδια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, καλλωπιστικά φυτά, δέντρα και θάμνους άριστης ποιότητας. 

Είτε είστε ιδιώτης που επιθυμεί μοναδικά λουλούδια για τον κήπο και την οικία σας, είτε επαγγελματίας που ψάχνει τα ιδανικά καρποφόρα δέντρα, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την επιχείρησή μας και να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε τα ιδανικά προϊόντα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΤΩΡΙΑ ΜΑΣ

παρακολουθούνται πάντα από ειδικό γεωπόνο για τη σωστή ανάπτυξη τους ενώ διαθέτουμε και Φυτοϋγειονομικό Διαβατήριο.
 
     
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι η σωστή και υπεύθυνη παραγωγή φυτικού υλικού με φυσικές συνθήκες προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την υψηλή ποιότητα των φυτωρίων που σας προσφέρουμε.
 
     
 
 
 
 
 
     
  Επισκεφτείτε το φυτώριο μας στην Ξάνθη για να ανακαλύψετε την μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.  
     
     
  ΤΗΛ: 6982580114
6982619260