ΦΥΤΩΡΙΟ ΚΑΔΡΗ
Φυτώρια Ξάνθη - Καρποφόρα Δέντρα - Λουλούδια
Εσωτερικού & Εξωτερικού Χώρου - Καλλωπιστικά Φυτά - Δέντρα - Θάμνους

 
     
  Η επιχείρησή μας “ΦΥΤΩΡΙΟ ΚΑΔΡΗ “ η οποία βρίσκεται στην Ξάνθη, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται δυναμικά από το 2000 με την παραγωγή και την εμπορία φυτώριων, παρέχοντας σας προϊόντα άριστης ποιότητας και άμεση εξυπηρέτηση.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, καθημερινά μπορείτε να βρείτε καρποφόρα δέντρα, λουλούδια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, καλλωπιστικά φυτά, δέντρα και θάμνους...
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
   
 
 
 
 
 
     
  ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ
ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΑ ΦΥΤΑ - ΔΕΝΤΡΑ & ΘΑΜΝΟΙ


Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία, εξειδικευμένο προσωπικό και μεγάλη ποικιλία από φυτά, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες τόσο του ιδιώτη όσο και του επαγγελματία που αναζητά τα ιδανικά φυτά, σε ανταγωνιστικές τιμές...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
     
  ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ ΔΕΝΤΡΑ

Με γνώση και μεράκι, στο φυτώριο μας παράγουμε μεγάλη ποικιλία από καρποφόρα δέντρα σε ποικιλίες ιδανικές για την περιοχή μας, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική επιλογή...
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 
  ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
 
από καρποφόρα δέντρα, λουλούδια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, καλλωπιστικά φυτά, δέντρα και θάμνους άριστης ποιότητας. 
 
 
  ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και έτοιμο να σας δώσει σωστές συμβουλές και κατευθύνσεις για τα προϊόντα που έχετε επιλέξει.
 
 
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
Επισκεφτείτε την επιχείρησή μας στην Ξάνθη για να ανακαλύψετε την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
 
 
 
     
 
 
 
 
     
  Χαίτη, Ξάνθη  
     
     
  6982619260, 6982580114     
     
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας και περάστε από το φυτώριο μας στην Ξάνθη για να δείτε την μεγάλη ποικιλία από προϊόντα που διαθέτουμε.